poslední vlak odjíždí
bež, nebudou na tebe čekat
ani já
myslel sis, jak ti to vyjde
ale na tohle jsou potřeba vždycky dvě srdce
a jedno z nich jsi rozbil
sny ani myšlenky to nezachrání
nikdy to tak nebylo
copak si to nepamatuješ?
u mě ti to vadilo
radši odejdi teď hned
než se ztrapníš
stejně jako já
ani jeden bychom tu neměli být
je noc a pozdě
hlavně pro tebe
Ach bolí mne vidět, že se trápíšš, Cenná... :-(
Jsi úžasná básnířka a mám zalíbení v Tvé tvorbě:-)
Přeji mnoho Lásky a již žádnou bolest...:-)
27.11.2016 23:57:39 | Tvořilka Lenka