Sázka s osudem
Co se to stalo, za Tebe bych se prala, to si jen náhoda s námi opět hrála.Že by se někdy rozbila k Tobě má láska, s tímto se poprat to bude s osudem tvrdá sázka.Odi et amo, takhle se to zpívá, mé srdce zlé chvíle teď pořád mívá.Hodiny tikají, běží čas,zlý pocit já mám zas.Chci Tě aspoň chvíli u sebe mít, s osudem se klidně půjdu bít.
Přečteno 338x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Husárková, Poetik
Komentáře (5)
Komentujících (2)