MARNÉ SLZY
Anotace: povzdech nad láskou, co za to nestojí....
JSEM MARNÁ
když volám o pomoc
a v bludišti myšlenek
se ztrácím
JSEM MARNÁ
jsem jen pro radost
tak ve smutku
sama se vracím
Proč pláču
proč mám v duši
stín
KDO TANČÍ S ĎÁBLEM
TANČÍ DO PEKLA
S NÍM
Přečteno 327x
Tipy 6
Poslední tipující: Jin&Jang, Fany, banan, Ormissia, Poetik
Komentáře (2)
Komentujících (2)