Přijď lásko, ukrojíme touhy kus
té touhy, co tu pro nás ještě zbyla
Říkáš, že nechceš hrát už žádný blues
však ještě chvíli vydrž a se mnou zkus
zažít ten příliv horkých citů…..
Zítřek je nejistý, však ještě dnes JSI tu
a proto přijď si vzít, lásko,
kousek z mého citu...