Coje vlastně láska?
Láska je ranní mlha,
co se časem změní v déšť.
Láska je lež,
nikdy ti nedá jen to,
co chceš.
Láska je krásná,
ale časem bolí,
i zlomit ti srdce i to si dovolí.
Láska je cit,
který snadno můžeš mít,
časem o něm však už budeš jen snít.
Láska je jako anděl z nebe,
jednou zase odletí,
a tobě zbydou jen slzy a pohled na šedé nebe...
Komentáře (1)
Komentujících (1)