Anotace: Na druhý bok?
Zákonodárci by se měli zamyslet a tyhle značky konečně odstranit z kruhových objezdů, brzdí to provoz. Moc líbí. ST. :-))
02.12.2016 05:09:26 | Iva Husárková
Moc děkuju. Pravda, s těma značkama, to by chtělo :-)
02.12.2016 08:35:03 | veršovánek
S tím druhým bokem to už mám taky vyzkoušený, mlátím se jako blázen a nic. Ale není fšem dnům konec. :-))
02.12.2016 08:50:31 | Iva Husárková
Já vím. Ale v pohodě, mě se docela daří brát to jako v Básníkách, kdyby mi chtěl někdo předepsat antidepresiva tak: "A vám se moje básně nelíbí?" :-))
02.12.2016 21:23:08 | veršovánek