Barborka
Anotace: ...větvička třešní
Na svatou Barborku
do vázy si dej
třešní větvičku
a jedno přání měj
po svaté Barborce
s bělavým rozkvetením
vstoupí ti do srdce
láska s milováním
Přečteno 370x
Tipy 1
Poslední tipující: Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)