Rozchod
Anotace: tak taky něco o lásce
Tiše ráno vrznul profil krajiny
Za vrátky je chlad a mlžný rov
Hej, neotvírej, zavyli psi touhy
Jen já vím, že musím jít
Poslední zvonění orloje lásky
Víme, že se to stává
Jednou to vyjde, jednou ne
Ale trosečníkovi to neříkej
Drží se pevně své jediné naděje
V tichu hlubokém, krok za krokem
našlapuji šedivé ráno
Spousty pravdy v planých slibech
Vysoké podpatky lží duní po dlažbě
Žádná hloupá slova neschází
Tak se loučím, byl to sen
Jsem pán noci a ty jsi den
Chladno je dnes po těle
v tomhle pitomém ránu
Já vím, že se to stává
Jednou to vyjde, jednou ne
Sejdeme se na jiné planetě
až kompromis doba udělá
Zatím, stejně jak včera,
v hospodě sedím na doraz
Rozkošná květinářka lhala
Všechny květiny jsou umělé
Spousty pravdy v planých slibech
Stejný hity, prázdný city
A tak se rozejdeme
Můj pocit spoluviny jde se mnou
Semafor už bliká
Mám zelenou
Přečteno 451x
Tipy 6
Poslední tipující: Fany, dodola, Cyrda, LV, Amonasr
Komentáře (4)
Komentujících (3)