Rozplývá se jako odér páry nad hrncem,
Utíká posledním rokem
a díváš se už pouze vlastním okem
Rozplývá se jako dávná mlha lesů
kdy tma obestírá cokoli
Člověk se bojí příchozích děsů
A odhání přílisné okolí
Je to láska, je to rozum, čas, je to oťukané já.