Láska je...
Anotace: Co je to láska...?
Láska je sluníčko co svítí,
láska je koš plný nádherného kvítí.
Láska je jak spousty hvězdiček,
láska je někdy pár slziček.
Láska umí pohladit srdíčko,
lásky je třeba všude-alespoň maličko.
Bez lásky,nemohli bychom být,
bez lásky nešlo by i ve dne snít.
Bez lásky by život smutný byl,
láska totiž přináší mnoho krásných chvil.
Lásky je na světě zkrátka třeba,
bez tohoto pocitu se žít nedá!
Komentáře (0)