Lži mi prosím znovu
Podrob mě téhle laciné komedii
Polož se na lože s nebesy
a vypal zde jeho jmeno
Vyzývám Vás!
Otevřete hubu!
Začněte hrát tuhle hru nenávisti
Lžete!
Hrajte si
Buďte vědci
a nebudete zviraty
Zrodili jsme se v době Pádu
kde během všech probdělých nocí
instinkt znásilnil naše těla
a my dobrovolne spalili nase srdce
Vyhradili jsme si právo zraňovat
zradu překryli vášní
hluk nahradili tichem
uverili krehke tvari na konci
a tak jsme podlehli
Vyzývám Vás!
Otevřete hubu!
Začněte hrát tuhle hru nenávisti
Lžete!
Hrajte si
Buďte vědci
a nebudete zviraty!