Vzpomínka
Anotace: Vzpomínky někdy bolí...
Vzpomínka je horší než střepy
do srdce ryje ti a bodá
být láskou k někomu slepý
na to lék nikdo ti nedá
Vzpomínka jak jí otvíráš srdce
a zranitelný jsi jako malé dítě
později bude tě velice mrzet
v myšlenkách spletitých jak pavoučí sítě
Vzpomínka je jako bestie
co rve ti srdce z těla
tvůj strach z ní v tobě stále žije
a ona čeká kdy to udělá
Kdy naplní tě hrozným strachem
prázdnotou samotou a žalem
v zákoutích své mysli bloudíš
sužován strašným srdcebolem
Pak třeseš se svazující nejistotou
tiše v posteli si zoufáš
že věci minulé znovu se nestanou
marně tajně doufáš
Vzpomínka tě dožene k pláči
někdy tě srazí do kolen
těch hezkých měl by sis vážit
a na ty špatné zapomeň!
Přečteno 416x
Tipy 6
Poslední tipující: Iva Husárková, Ormissia, Poetik
Komentáře (5)
Komentujících (3)