Maková panenka
Vzpomínky jsou věc truchlivá,
mnohdy až tak, že slzy kanou,
má Panenko maková
Tvůj odchod byl těžkou ranou.
Tvá červená sukénka
lehce plála vzduchem
oči jako pomněnka
s korálky nad uchem.
Tanečky Tvé u políčka
vířila prach země
když přivírám víčka
tančíš zase u mě.
Hrdinka co brázdí lány
a občas létá povětřím,
sny s Tebou se mi zdály
teď nevím co s tím.
Jedna stará makovice
dala moudré rady
že při úplňku měsíce
budeš zase tady.
Stalo se a já tě uviděl
však jen krátce bohužel
asi je to smutný úděl
unesl tě motýl Emanuel.
Přečteno 447x
Tipy 13
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, Geromero, Philogyny1, Iva Husárková, Pája94, Ormissia, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)