V dotecích
Na lavičce pod stínem břízy
choulím lásku v dlaních svých
pod účinkem druhé mízy
pod jasem lásky z očí tvých.
Jsme jen pírka v tanci vánku
jsme jen perli v temnotě
uloženi v bdělém spánku
roztouženi v samotě.
Jeden patří ke druhému
život samet rozprostřel
ó jak pestré zdá se menu
v erotičnu našich těl.
Jsme jak vůně z jarních růží
jako vláha v horkých dnech
když tě líbám na tvou kůži
když tě hladím po zádech.
Ještě dotek zrudlých rtíků
lačnost srdce v touze dne
po objetí trocha smíchu
s tebou je mi nádherně.
Přečteno 461x
Tipy 8
Poslední tipující: mkinka, Romana Šamanka Ladyloba, kasparoza, Iva Husárková
Komentáře (4)
Komentujících (4)