Prázdné kroky ozvěn
Tady a teď
vzdychá ticho němě
křičí pulzující oblohou
>láska<
erupce nenaplněna
Navždy vytrženi z podstaty
poslední krok se nekoná
Stehlíci za obě oči
napřesrok na kolotoči
navratí snový řád
VSKUTKU?
Přečteno 287x
Tipy 4
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková, enigman
Komentáře (3)
Komentujících (3)