Polární záře pláče
Anotace: łłłłłłłłłłłłłłłłłł
Diadém - kapka vláhy
ukrytá něha
tvých tváří
Vodopád
planých
růží
chci si tě brát
Roztříštěné paprsky sluneční
zamrzají
v zahradách
Hebkost teskně
a jemně se odráží
TO sametové srdéčko
nakonec i mě
zlehka proráží
Přečteno 268x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, jitka.svobodova, Fany, Iva Husárková
Komentáře (1)
Komentujících (1)