Za každou řekou, za každou horou
je člověk, který je sám.
Nebojí se nikam vkročit i levou nohou.
Neboť zná odpovědi rovnou.
Však i přes to to zkouší dál
Zkouší překonat svůj strach.
Nepřestává doufat,
Životem jde dál.
I když mu nastraží smrtelné pasti,
On najde pravou lásku u sebe v srdci.
Pochopí, že to tak má být,
A sám pod zemí má shnít.....