Anotace: ty se sice ptáš..ale špatný osoby..a já.. zase sama..(komentáře pls.)
Je to určitě upřímná výpověď,z literárního hlediska roztomile v šuplíku "bolístkování náctek":)nemyslím to špatně,jsou to dobré odrazové můstky:)
28.04.2007 20:27:00 | Art Brasi
ahoj,neboj se toho co chceš říct.nevadí mi tam tolik toho Proč? ale zamysli se nad koncem-Protože na to já ti odpovědět neumím.Udělal jsi chybu...a potom ho nutíš aby se zeptal,že mu odpovíš?zkus si ten text přečíst s časovým odstupem,jestli tě to nezarazí.i když...skoro všechno bylo už napsané,a určité nelogické věci jsou roztomilé.prostě piš a nenech si do toho kecat:o)
13.02.2007 20:55:00 | S&made