Padá
Padá kapka, padá sen
padá měcíc, blíží se den.
Kapka rosy, kapka slzy,
přeje si rozplynout velmi brzy.
Možná dnes, možná zítra,
možná už neuvidí jitra,
Padá kapka, padá den,
padá slunce, padá sen.
Přečteno 412x
Tipy 1
Poslední tipující: Antionette
Komentáře (1)
Komentujících (1)