Štědrý den
S Vánoci přišel
její DECH
její PARFÉM
který raději nevyvětrám.
S jejími RAMENY
dostal jsem se
do tichých výšin
a zůstávám.
Nádech Štědrého dnu
porušila PRVNÍ NOC
ve starém bytě,
kde plály její HNĚDÉ OČI.
Zazvoní a přijde,
do mých bílých PEŘIN
uložím její křídla,
od lásky potrhaná.
A až odejde,
chci mít JISTOTU,
že jí MILUJI
a sníh nenechám tát.
Přečteno 368x
Tipy 6
Poslední tipující: Dreamy, Nikita44, Iva Husárková, malkapabla
Komentáře (3)
Komentujících (2)