Zasnění
Anotace: Jak v tůni bezedné, ztrácím se...
Hle, motýl letí,
v povětří všedního dne,
jak paprsek slunce.
Jak pohled do tvých očí,
kdy všechno usne,
a jen tlukot srdce,
ozývá se tichem.
Pravidelné údery,
ozývají se k ránu,
když ranní rosa,
skrápí tvoji tvář.
Jak v tůni bezedné,
ztrácím se,
a ty bosa
se usmíváš.
Přečteno 437x
Tipy 6
Poslední tipující: Jurdai, Iva Husárková, Kapka
Komentáře (1)
Komentujících (1)