Jakým tonem zní láska
tichostí snoubenou
s křehkostí, kdo ví?
Strunou nejtenčí
obvážu vláknem
mikronu
mašličkou největší
přivařím k dárečku
pro tebe.
zlacením
znehodnotím
vrstvu
nejjemnějšího
křehkého pápěří.
Pak přebrodím
krutý led.
kde obletím nebe.
Až za sto let
zavadíš o strunu
křehkosti
Rozezní se láska
nejen vedle tebe.
tomu říkám debut , moc dobře napsaný
líbí se mi moc
03.05.2018 10:51:35 | klaun
ach
to je ale křehké vyznání
blahopřeji Vám poetizující paní...
Marty alias kudlankaW
milec ženství a emeritní bonviván
20.06.2017 19:59:57 | kudlankaW
Děkuji za zastavení a komentářík, milý Kudlanko, ale blahopřát není k čemu...
20.06.2017 20:04:47 | kdotoví
jé, to mate nadherny:-)
14.12.2016 20:12:42 | Tvořilka Lenka