NEŽ...

NEŽ...

Noční oblohu

plnou ledově

mihotavých světů

ruší jen

ve spáncích

dusot mého tepu

 

než zasním se

po dlouhém dnu

 

než po špičkách

vklouznu

do Tvého snu

 

než položíš hlavu

na mé ramínko

 

než uvidím

Tvé krásné znamínko...

 

Pak už

nepůjdeme spát...

...

 

 

Autor Zbynislaw Thinkiewicz, 14.12.2016
Přečteno 328x
Tipy 7
Poslední tipující: bogen, jitka.svobodova, Ába, Iva Husárková, Fany
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí