Cit hřejivých myšlení,
v proudu stínu sápající,
všechny křižovatky
v rozpacích dvou milencích nevidím cíl…
Vnímat cit chci.
Nenadále puls promnout v dlaních
pociťovat chladný vír.
Znenadání vystřelit smršť výkřiků...
Dál ve víru vášní
mnout dlaně své,
v tom okamžení
šťasten být.
Kouzelný večer pro tebe ať jest je mocný víc!
-------------------------------------------------------------------
Pro snovou vesmírnou noc...