Smíchov
Až líbat budu
mokrou dlažbu
od vzpomínek
přijdeš a rozvlníš
vzpomínky
nahodilé kvality
a usneš mi
na vavřínech.
Láskou prosycené
bude tmavé
smíchovské nádraží
až půjdeš kolem
a tvá ramena
budou od
sněžných sov
zasypána peřím.
Polib mě
než půjdeš domů
s tvými hnědými vlasy
více než je třeba
budu si hrát
celou noc
až projde kolem
svítání.
Přečteno 366x
Tipy 12
Poslední tipující: bogen, kdotoví, Iva Husárková, Fany, Kapka, margaretm, Frr, jitka.svobodova
Komentáře (2)
Komentujících (2)