Co na tom...
Anotace: * Obnovená publikace *
***
Co na tom co si láska žádá
co na tom zdali stojí svět
a kolik let mi kryje záda
a čemu měl bych rozumět.
A kolik listí ještě spadne
než přestanu se sebe ptát
vždyť zemřít někdy zdá se snadné
a žít je těžké akorát.
A rozum srdci často spílá
a ruce s chvěním zápasí
i chvíle spánku je mi milá
mám pocit - padám... Kam asi?
Co na tom někdo někdy změní?
Vždyť čas se přelil v upíra.
A já snad doufám v odpuštění
v němž láska s krví umírá...
Co na tom že se vítr vzpírá
a trhá pouta otěží?
Vždyť není nikdy v lásce míra
- a jenom na tom záleží...
***
Přečteno 429x
Tipy 13
Poslední tipující: Kapka, takova, Móny, Dreamy, Fany, ewon, bogen, kdotoví
Komentáře (9)
Komentujících (5)