Pojď
Podej mi ruku a já tě nikdy nepustím,
slibuju ti nikdy tě neopustím...
Tvoje oči jsou pro mne tou zárukou,
neubliž mi a budu tě nosit na rukou!
Chovat se k tobě jak nejlíp to jde
a věřit, že nic špatného se nestane.
Musíme jen oba dva chtít
...tak pojď...nevěříš?
Komentáře (0)