Skrýváš se v dětském úsměvu,
nevstupuješ nikdy do davu..
Dobíjíš člověka lépe než káva a energie drinky,
pokaždé když kolem mě projde, říkám si "díky"..
Nejvíc tě mám ráda pokud tě cítím,
rostu pak jak květina a tu radost šířím..
Někdy mohu sledovat tvé kroky jen zdálky,
pak se mi mění na šeď vlásky a co teprve ty vrásky..
Proto nechápu, že si tě někdo neváží
a svůj život žije pak jako za mříží...