Anotace: .
na ubrousku
od večeře
lapená bolest
bez příkras
nevyhnutelná
když po řase
stéká
další slza
plná úlevy
//jde to ven//
půlnoční
myšlenky
odráží se
od střech
zasypaných
sněhem
zpět
do hlavy
kde se
utká
souboj
mezi
spánkem
a bděním
pochybuje
přijímá
ale bolest
bude
pořád
týrat
její
naivní srdce
..