Roztěkané srdce silnĕ buší po tvé duši.
Neodolatelná slast co přijít může,
jen kývnout múze..
Rozkoš vyvolat v dimenzionálním schonu,
zastavit nedovedu spánku nedostává,
přesto chtíč je vzrostlý víc na nebesa vchází
přesto schází. Chvíle jisté.
Při rozpoložení, nedostatku energie,
dotknouti se těla jehotí
opřít se o ramena pevná.
Těla tisknout objetí,
eufórie mě popadá při představách...
Přáním vysílám do končin Univerza.