Dal bych ti v zimě rudou růži
Dal bych ti
v zimě rudou růži
a z okýnka vlaku
s tebou déšť sledoval bych
jak se snáší
do našich očí z peří.
Dal bych ti
v dubnu zčervenalé listí
a klouzal s tebou
po kolejích
které se k sobě tisknou
jako my dva.
Dal bych ti
babylonskou věž, kdyby stála
a na ní vystoupil
a s kormidelníkem vzduchu
řítil se s tebou
až do výšky.
Dal bych ti
v lednu pár čerstvých jablek
červených jako tváře
na které jsem tě
včera neslyšně
políbil.
Dal bych ti všechno.
Přečteno 498x
Tipy 8
Poslední tipující: Dreamy, kdotoví, Poetik, Lůca, Frr
Komentáře (2)
Komentujících (2)