Snění
Není den, abych nepomyslel na Tebe
nejsou noci abych o Tobě nesnil
vzpomínky plynnou a cosi mě vede
abych Tě ve svém srdci navždy nosil.
Jsou smutná rána a prochladlé noci
upínám se ke snům s Tvojí hlavní rolí
uhranutý Tvým géniem loci
čekám až nás osud zase spojí.
Není dokonalých prožitků v mé mysli
čas zastínil vše co není podstatné
zas hvězdy nad hlavou nám vyšly
a to uvnitř nás je pro mě posvátné.
Přečteno 521x
Tipy 9
Poslední tipující: mkinka, JSJ, malyK, AngelLia31, kdotoví, Do Ga
Komentáře (4)
Komentujících (4)