Anotace: Ze dna se odrazit, a hlavou strop prorazit, je lék, když se zasekl čas, v nás se zasekl čas, chci jako dým stoupat výš, i s tebou bývá kříž, já nejsem lhář, jen odkrývám, že mám druhou tvář, svoji druhou tvář..
Chodíme spolu
už hezkou řádku dní
ale teď
v nás se zasekl čas
v nás se zasekl čas
Lásky zbylo míň než málo
ale možná je to správný čas
odhalit
že máme druhou tvář
že máme druhou tvář
Uhelný oči a rysy možná má
ale v jádru není vůbec zlá
Můžeš se trápit
můžeš mě nechat odejít
ale já nejsem žádný lhář
nejsem arci lhář
zapomeň na telenovely
teď a tady, najdi svůj klid
V citech se nevyznáš
v citech se nevyznáš
Začíná to váznout
nemám hlavu prázdnou
ber to nebo nech mě odejít
klidně můžeme po svým žít
Ze dna se odrazit
a hlavou strop prorazit
je lék, když se zasekl čas
v nás se zasekl čas
chci jako dým stoupat výš
i s tebou bývá kříž
já nejsem lhář
jen odkrývám
že mám druhou tvář
svoji druhou tvář
Krize můžeme spolu ctít
nebo se můžeme rozejít
To ukáže nám čas
To ukáže nám čas
To ukáže nám čas
To ukáže nám čas
(Hanuš Šparlinek, 27.12.2016)