Rape is great!

Rape is great!

Anotace: Nevycházejte pozdě večer z domu, děti!

No to se mi snad zdá,
už v tom zase lítám.
Ty budeš jenom má,
radostí budu brečet.

Popruhy připravím,
a pevně utáhnu,
Snad tě nepřiškrtím,
Chtěl bych tě slyšet křičet.

Pouta ti nasadím
a klíčem uzamknu.
Snad ti to nevadí,
že budeš muset klečet.

Na řadu přichází,
drazí a vážení,
můj skalpel ostřený.
Kam se ti podepíšu?

Hlavou se mi honí
myšlenky zkažený.
Roubík ti nasadím
než ho do tebe vrazím..

Je ti to prd platný
sebou takhle škubat.
Zápěstí sedřený
a roubík v puse žužlat!

Jo holka má zlatá,
mělas' prostě smůlu.
Příště si pamatuj..
Nechoď pozdě sama z klubu!
Autor FuckingMaty, 29.12.2016
Přečteno 340x
Tipy 2
Poslední tipující: DigBallz
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí