Zlá vojna
Proč svítíš, ty slunce,
když moje už zašlo,
proč zpíváš mi, ptáčku,
když hoře mě našlo . . .
Proč voníš mi, louko,
když svět se mi mění,
proč ještě tu dýchám,
když milý můj není . . .
Proč jen moji lásku,
ta zlá vojna zabila,
a proč já nešťastná,
ji nadobro ztratila . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts
Hezké, smutné a pravdivé Fany :-).
Přeji ti mnoho krásného do nového roku, plno štěstí, zdraví a spoustu radostných dnů v životě :-).
31.12.2016 03:33:47 | Kubíno
Ráda Tě vidím, Kubíno, moc děkuju :-)! A VELKÉ! díky za milé přání! I Tobě pěkný nový rok jen se samými pěknými začátky a pokud už to pěkné máš, tak jen ať to trvá :-)!
31.12.2016 07:02:10 | Fany
a já čtu a čtu a fantazie maluje jak se ta krásná báseň přenáramně rýmuje
30.12.2016 13:40:22 | klaun