Předsevzetí
Anotace: ...ať vám vyjde..
Dám si malé předsevzetí
dřív než půjdu spát
zbavit mysl starých smetí
abych mohl psát
veršované pojednání
z křisťálové duše
o lásce a milování
v Amorově rouše
Přečteno 456x
Tipy 4
Poslední tipující: jitka.svobodova, bogen, Fany
Komentáře (1)
Komentujících (1)