Vpletu se
Vpletu se do tvých snů
se sklenkou růžového vína
rozlitém po těle a velmi nesměle,
budu se dotýkat, kde mi dovolíš.
Vlasy nechám jen tak spadnout,níž
...smím ještě níž? Jen tě nevzbudit,
když po doušcích druhou budu pít
a s ní tebe.
Od kotníků tát, po kapkách
topit se v představách,
první i tou poslední
a do stěn znělé "aach"...
dřív,než se rozední
...z úst zní.
Bloudím dnes a hledám odpočinek mezi řádky
tyhle verše nehodí se do pohádky
o to větší něhou utíkají, hladí
a snad i zasnění mě svádí
ST
08.07.2018 19:40:49 | klaun
Znovu bych si dala.... růžové.
A i tobě mé opětovné díky, Bobe. :-)
10.07.2018 18:47:52 | Dreamy
když já růžový nemám :-( mám jen třešňový a to ještě nedokvasilo
10.07.2018 22:18:23 | klaun
áááááááááááááááááááááááách ty si pěkná ..... básničko. :)
31.12.2016 18:36:26 | klaun