Poděkování
Anotace: když už je ten Valentýn ...
Díky za to, že tě mám,
že vedle tebe usínám.
Díky, že můžu se s tebou smát
a s životem se prát.
Díky za každé společné ráno,
děkuju osudu že je nám přáno.
Díky, že můžu na tebe se spolehnout
a ráno nechat se obejmout.
Dík, že si můžu o tobě snít,
že můžu šťastná být.
Přečteno 498x
Tipy 2
Poslední tipující: Nút
Komentáře (1)
Komentujících (1)