Andělské hlásky z dálky slyším,
spousty zvonků a pocit klidu.
Za okny se něco blyští,
bílá roucha v záři měsíčního svitu.
Z nebes se k nám snesli,
Vánoční přání přinesli:
„Kus světa každý z vás prošel,
zlé i dobré v něm našel.
Poklady objevené na cestách,
jsou navždy schované ve hvězdách.
Toť láska, rodina a přátelé,
Radost ze sváteční neděle.
A když přepadne nás smutek,
Pomůže nám druhého dotek.
Být s tou pravou, s tím pravým tolik let,
Prožít společně celý svůj svět.
Ve vánočním čase, v tom kouzelném období,
uvědomíte si, že vám nic nechybí.“
Andělské hlásky z dálky slyším,
spousty zvonků a pocit klidu.
Krásné Vánoce nám přejí,
ať nás v našich srdcích hřejí.
To je milý, děkujů , auvajs.... to nebylo pro mě ? Stejně je to milý ;-)
02.01.2017 22:03:30 | klaun