Šeptám
Šeptám tu stěnám
a do polštářů křičím.
Že s tebou vším jsem
a bez tebe jsem ničím.
Noc prosím, ať černou
nechá obloze a záři hvězd.
Paletu barev lásky do snů,
chtěla bych si vnést.
Vůni omamnou,
tvého klínu a nahé kůže.
Mít rozestláno, kde bílou ruší,
lístky nejčervenější, vonné růže.
Pak už jen dát se ti...
kolikrát jsi hladový a toužíš brát.
Snad brzy, ...už brzy,
...ne jedenkrát.