Ledová dáma
Rosa zdobí
zamrzlou tvář
chřadne i polární záře
na věky věků tmář
odmítá a odolává
prázdné duše nářek
Zvířecí žádost
rvoucí se o přízeň
v krajině probuzené tmou
Poslední polibek
drtí zmar
krev teče po obou
Přečteno 407x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, Iva Husárková, AngelLia31, jitka.svobodova
Komentáře (1)
Komentujících (1)