Hanba
Anotace: Ledové Krystaly Jedu
Chvilku štěstí mít
nechat se políbit
Ať mírním pláč
ukrývající se za víčky
Svým vlastním Adamitou
posetý barevnýmy sklíčky
odstrkuji rukou zbitou
plamínek usínající svíčky
Neštěstí za ruku mě vláčí
nutí usedavě k pláči
Zoufalství poháry pít
za odměnu vrahem být
Ukřižovat rodící se cit
nechat vše ZPUSTOŠIT!
Přečteno 273x
Tipy 5
Poslední tipující: Jin&Jang, Kapka, Iva Husárková, jitka.svobodova
Komentáře (0)