MANŽELSKÁ LÁSKA 2
Mojou láskou roznežnená,
mi na srdci spí krásna žena,
priateľka,milenka, matka..
Všetko.
Vonku je noc zasnežená.
Noci šepkám - MOJA ŽENA.
V šepkaní tom šťastie tieklo.
........................
Láska je matkou života.
Koho láska nepoláska
je sirota.
Přečteno 615x
Tipy 10
Poslední tipující: Jenda P., JSJ, Malá mořská víla, Kapka, Iva Husárková, aravara, jitka.svobodova
Komentáře (3)
Komentujících (3)