Poupata lásky
Anotace: ...neodkvetou...
Poupata lásky se rozvíjí,
jako vždy,
pokud je jim dáno.
Mé poupě lásky se rozvine,
když probudím se vedle Tebe ráno.
Přečteno 359x
Tipy 3
Poslední tipující: JSJ, čarodějka07, Poetik
Komentáře (2)
Komentujících (2)