Láska je když srdce buší,
něžný zmatek vládne duši,
milý se ti tuze libí,
vážně bereš jeho sliby.
Polibky chutnají sladce,
každý problém řeší hladce,
dívčí cudnost mizí v dáli,
šťastná jsi, když on tě chválí.
Jeho ruka zázrak děla,
hned je jemná, pak zas smělá.
na city on stále hraje,
takhle láska právě zraje.