Hořím!
h o ř í m !
(nehasit prosím!)
m i l u j i
oheň tenhle
vzkříšení . . .
„jen plameny
mé pekelné
kam vy
mne zavedete? . . .“
nevím . . .
h o ř í m !
(nehasit prosím!)
„jen plameny
mé pekelné
kam jenom vy
mne zavedete?“
ať kamkoli . . .
m i l u j i
. . . a je mi takhle
dobře
na světě . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts