:) pozri ako si slovo zaslúžia odporuje s celým posolstvom básne:)
17.01.2017 09:12:16 | maryshka
Slyšet zpívat skřivana v den svých narozenin, budu si už opravdu myslet, že svět se vážně zbláznil.:-) Třeba se tak někdy stane a do té doby, budu tím pidi, mini kouskem světa, třeba pro někoho i já...ráda budu bláznem z vlastního přesvědčení. Snad ne za úplného blázna pro někoho....-)
17.01.2017 09:06:54 | Dreamy
Tahle mne dojala k slzám.
09.01.2017 20:14:33 | Tvořilka Lenka