Mám tě
každé ráno
oblékám tě
mám tě
plno
šálou objímáš
mou tvář . . .
den celý
chvěješ se mi
v konečcích
prstů mých
mých řas . . .
každý večer
mám tě
pod polštářem
spíš
vpletený mi
mezi vlasy
i když
nejsi . . .
jsi . . .
Za foto děkuji MIRA Photography www.facebook.com/miraaphotography?fref=ts