Odrážím v očích
tětivu z pramene
monogram poskládám
ze zlomených pastelek
vteřinu přilepím
na umělou řasu
kamínek bude
zase ze štrasu
do pupíku
dám si kostku ledu
ať se taky rozesměju
ve vaně
upiju zdrclou pěnu
rozpustím všechnu
slevu......%
ve výprodeji na lásku