Kolem se bělá krajina celá
a ty spíš,
mrazem je půda rozechvělá.
Co ty víš?
Pod světa peřinou utichá
poslední noc,
v dáli jen sýkora zavzdychá...
Snad víš až moc.
Kolem se bělá krajina celá
a ty bdíš,
jak slzy by ve vločky proměnit chtěla
až mě opustíš.